‘Als kind liep ik altijd al met een fototoestel rond of ik was aan het tekenen. Schetsboeken vol!’

Sinds Arne in 2017 is afgestudeerd aan de Kunstacademie in Groningen is hij full time kunstenaar. In zijn atelier in Dieversluis kun je hem aan het werk zien.

Arne maakt illustraties waar je naar kan blijven kijken en waar je steeds nieuwe dingen in kan ontdekken. Hij wil ons dan ook graag laten kijken en ontdekken. Arne tekent zeer gedetailleerd en met gevoel voor humor. In zijn illustraties zet hij de werkelijkheid soms op zijn kop.

Uniek cadeau
Arne kan uw familiegeschiedenis in een humoristische stijl prachtig vorm geven. Een mooi kunstwerk om te krijgen!

Bedrijven
Voor bedrijven maakt hij eveneens unieke kunstwerken, zo maakte hij voor een apotheek in Limburg een hele wand vol met allerlei zaken die met een apotheek te maken hebben.

Bic pen
Verrassend is dat hij alle tekeningen maakt met een gewone zwarte Bic pen. Nieuwe ontwikkeling is de kleur die Arne nu soms toevoegt in werken die zich daarvoor lenen. Dat doet hij op geraffineerde wijze met de computer. Arne laat het werk dan drukken in kleine oplage (5 stuks bij grote werken en 10 stuks bij kleine illustraties). Op elk werk staat een nummer zodat je weet welke in de reeks je hebt gekocht.