Octopus

De octopus, Een van de meest intelligente dieren zonder exoskelet. Ze kunnen de kleur aanpassen aan de omgeving. Deze heeft een schip in een fles gevonden. Krijgt de octopus het schip te pakken?

Trilobiet

De Trilobiet, een dier wat al sinds het Perm is uitgestorven. Hier zijn ze weer terug in de maatschappij. Ze leven in het water en kruipen over de bodem, jagen op kleine beestjes. Dan ineens zijn er de de sporen … Lees meer..

Barosaurus in de stad

Weer eventjes tijd voor wat dino`s, nu een paar enorme sauropoden die een ommetje maken in de “concrete jungle”.

Het maaiveld

  De tractor die de hoogte van het maaiveld bepaalt en tussen het gras bevindt zich een nieuwe wereld met een enorme biodiversiteit. Blijft het gespaard of wordt het hele landschap afgemaaid? Zowel in kleur als in zwart-wit te bestellen.

Huisjesslak

Deze slak heeft heel veel huisjes op zijn rug met een grote verscheidenheid aan architectuur.

Hap slik weg…

Allosaurus met een pakket veren. Wat als ze vandaag de dag zouden rondlopen, zijn je vogelhuisjes er wel tegen bestand? Steeds verder terug in de voorouders vindt men bewijzen van veren op dinosaurussen. Dit wijst erop dat waarschijnlijk de meeste … Lees meer..

Time shift accident

Klokje kapot? Een beetje science fiction, de verschillende tijdlijnen lopen door elkaar nadat het de klok uit elkaar springt. Kortom een time shift accident.

Diplocaulus

Waan je een klein stapje terug in de tijd, naar het Perm. De amfibie Diplocaulus is terug na 260 miljoen jaar, en nu zit ie op je leuke autoboeken. Deal with it! De geschiedenis herhaalt zich, technieken moeten veranderen om … Lees meer..

1 2 3
%d bloggers liken dit: