Ondertussen bij De Zwarte IJsbeer

Na wat radio stilte ben ik weer terug met nieuwe werken! Ondertussen niet stilgezeten en nieuwe technieken toegepast. Niet alleen BIC pennen maar nu ook gekleurde stiften en fineliners. Deze kleuren mengen met elkaar waardoor er vele subtiele kleurvariaties mogelijk … Lees meer/ Read more..

Energie transitie

De energie transitie is een enorm breed begrip en ook een hot item op dit moment. Zonder geschiedenis geen toekomst. Vanuit blues en jazz is rock geëvolueerd. En vanuit de rook van onze huidige industrie zijn we zoekende naar nieuwe … Lees meer/ Read more..

Ondertussen…

De expositie in Stedelijk Museum Meppel is in volle gang, waar het meeste van mijn werk is te zien. Ondertussen in Atelier De Zwarte IJsbeer gaat het werk maken ook door. Zowel met opdrachten als vrij werk. Hier een update … Lees meer/ Read more..

Octopus

De octopus, Een van de meest intelligente dieren zonder exoskelet. Ze kunnen de kleur aanpassen aan de omgeving. Deze heeft een schip in een fles gevonden. Krijgt de octopus het schip te pakken?

Trilobiet

De Trilobiet, een dier wat al sinds het Perm is uitgestorven. Hier zijn ze weer terug in de maatschappij. Ze leven in het water en kruipen over de bodem, jagen op kleine beestjes. Dan ineens zijn er de de sporen … Lees meer/ Read more..

Barosaurus in de stad

Weer eventjes tijd voor wat dino`s, nu een paar enorme sauropoden die een ommetje maken in de “concrete jungle”.

Het maaiveld

  De tractor die de hoogte van het maaiveld bepaalt en tussen het gras bevindt zich een nieuwe wereld met een enorme biodiversiteit. Blijft het gespaard of wordt het hele landschap afgemaaid? Zowel in kleur als in zwart-wit te bestellen.

1 2 3